esmaspäev, 24. november 2008

Yaaaayy, lumi!

Nonii, otsustasin ka oma blogi täitma hakata. Eks näha ole, kui tihti ma seda tegema hakkan. Tänusõnad saadan siinkohal Mika suunas teele. Põhimõtteliselt istun ma hetkel kodus ja naudin lund. Tundub, et see sadu vist ei lõppegi ära ja kui aus olla, siis ei oleks mul selle vastu tõesti midagi. Cmon, kasvõi üks kord võiks korralik talv tulla! Täna on siis plaan Tartu minna. Emme & issi lähevad teatrisse ja mina arvatavasti Jõmmu juurde aega parajaks tegema. Teeme vesikaõhtu. Jaak teatas ka just, et Tartu teel on ummik. Mingi suur auto pidi kinni olema ja keegi ei pääse mööda. Let's hope, et selleks ajaks, kui mina sealkandis liigun, on olukord juba lahenenud. Peaks mainima, et praegu valdab mind ületamatu isu merano francescana pitsa järele... Sellise ilmaga ei tõmba eriti sinnapoole kahjuks:/ Raske juhus no! Viimasel ajal olen suht palju aega võtnud, et niisama olla. Kuigi jah, kooli suhtes pole see just kõige õigem otsus olnud - shame on me! Üldse ei taha mõelda, kuidas ma kõik tööd & muu vajaliku õigeks ajaks tehtud saan. Selles veendun ma ka aina rohkem, kui vedanud mul tegelikult on. Seda muidugi tänu ühele inimesele, kelle olemasoluga on mind lausa õnnistatud^^. Kuidagi raskelt tulevad hetkel need sõnad siia - juba pool tundi nuputan, mida kirjutada. Mika lohutab mind, et see on alguse asi. Mr. OlenTarkJaTeanKõikeBlogimisest jutustab, et peale 3. postitust pidi asi libedamalt minema. We'll see:) Nüüd suundun aga õppima. Olge tublid ja pöidlad pihku, et targad onud-tädid, kes ilma ennustavad eksisid nädalalõpu suhtes. Kuskilt jäi kõrvu, et pidi lausa 10 soojakraadi tulema. See tähendaks muidugi seda, et kõik lumi sulaks ära ja ma isiklikult poleks sellega kohe üldse rahul, kui aus olla!

4 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

Mr.olentarkjateankõikeblogimisest,nice one!:D
AGa usu mind,et hakkab kergemalt se etekst sul siia tulema:)
Have a greta time in Tartu junõu:D

Anne-Maria ütles ...

Heeeiiii, Cätuuu!:)
Ja seda, mis Mika räägib, on täitsa tõsi. Algus ongi raske. :D Aga sul on see asi veres, tuleb täitsa loomulikult välja.

Ja muide, toitu ei tohi kunagi oma blogides mainida, kui mina neid loen, sest tänu sellele nakatatakse mindki ilmatuma suure isuga. :D Ja see ei ole äge.

Cätriin ütles ...

Heheeei! Ma mainin toitu tagamõttega. Siis ei pea üksi vähemalt merantsi minema;D

Anne-Maria ütles ...

Siis küll, aga minu suu jookseb juba vett, oh seda rõõmu .:D